_MG_2638_a_benny_web_1000_310
Del artikel

BENNY JAKOBSEN

Telefon +45 4056 1824
bj@lydiamedia.dk

Jeg er filmproducent og hjælper virksomheder og organisationer med at profilere sig selv ved hjælp af visuelle fortællinger. I GRAMSTRUP+CO indgår jeg derfor i de opgaveløsninger, hvor der indgår levende billeder. Det er typisk:

Firmapræsentationer: Levende egenfortællinger, typisk  til hjemmesiden, nye medarbejdere, gæster, samarbejdspartnere, generalforsamlinger mv.

Produktpræsentationer: Typisk i relation til produktlanceringer til brug for messer og udstillinger, salgsmøder og internettet.

Undervisningsfilm: Ofte med fokus på sikkerhed, hygiejne, produktkendskab og lignende henvendt til nye medarbejdere i industri, off-shore, servicebranchen, kraftværker mv.

Jeg er uddannet reklamefotograf, hvorefter jeg var filmfotografassistent og stillfotograf på spillefilm. Senere producerede jeg, som en af de første i Danmark, lyd-dias præsentationer. Jeg startede firmaet Lydia i 1974 med speciale i små som meget store lyddias-programmer. I dag producerer jeg primært film-/video- og til andre digitale medier i navnet LydiaMedia.

TILBAGE TIL PARTNERE

Kontakt:

Telefon + 45 2427 8704
claus@gramstrup.dk

GRAMSTRUP+CO APS
Hovvigvej 105
DK - 4500 Nykøbing Sj.

WAYFINDER

 gramstrup_hovvigvej_105_krak_kort_465x234