gramstrup_ydelser_branding_2018_1000x310

Kontakt for mere information

Claus Gramstrup +45 2427 8704

BRANDING

Branding er de handlinger der er med til at skabe et brand. Forudsætningen for at udvikle et godt brand er naturligvis, at det grundlæggende produkt eller kerneydelse imødegår eller endog overgår kundens forventninger. Men for at skabe det unikke brand må virksomheden også løfte sig ud over sit produkt eller kerneydelse og fokusere på selve kundeoplevelsen og den merværdi virksomheden, produktet eller kerneydelsen tilfører sine kunder.

Hos GRAMSTRUP+CO hjælper vi vores kunder med flytte sig fra at være produkttænkere til løsnings- og oplevelsestænkere. Og vi er med hele vejen.

Vi tilbyder disse services indenfor branding:

BrandingCheck

Er der overensstemmelse mellem det som din virksomhed vil, gør og siger?
Med BrandingCheck giver vi dig det nødvendige overblik over indsatsområder som din virksomhed bør prioriterer for at styrke sit brand –  både internt og eksternt.  BrandingCheck er en skalerbar analysemetode der kan gennemføres som en simpel logisk kontrol og udbygges med målgruppeinterviews , surveys, workshops mv. BrandingCheck vil ligge til grund for en realiserbar brandingstrategi.

Brandingstrategi

Du har det omdømme du fortjener!
Og skal dit omdømme styrkes, skal du gøre en indsats. Det kræver at du har en brandingsstrategi. Sammen med dig udvikler vi en realiserbar brandingstrategi med en prioriteret indsatsplan, der beskriver formål og succeskriterier for de enkelte indsatser. Brandingsstrategien er dit effektive værktøj i arbejdet med at styrke dine relationer og din troværdighed i forhold til omverden.

Produktlancering

Er du klar med et nyt produkt?
Produktlancering er en disciplin der kræver timing. En produktlancering involverer hele virksomheden. Og time-to-market er afgørende for succes. Derfor involveres GRAMSTRUP+CO ofte fra start. Vi udvikler selve lanceringsstrategien, produktnavne, pay-offs, emballager, brugervejledninger, koncepter, kampagneuniverser, udstillinger, websites, salgsbrochurer, præsentationer, film, presse-kits mv. og vi sikrer at ikke blot salg, support og service er optimeret, men også at både agenter, distributører og forhandlere har den nødvendige viden og tilgang i mødet med kunderne – med fokus på den gode oplevelse.

Global markedsføring

Skal din virksomhed ud på det globale marked?
At få succes med global markedsføring af virksomhed og produkter er resourcekrævende, idet forståelse for kunderne i mange forskellige kulturer kræver stor lokal indsigt. Det at få kommunikeret både virksomhedens kerneværdier og de enkelte produkters unikke egenskaber på flere markeder kræver en samlet brandingindsats og strategisk styring af den visuelle identitet. Den øgede globale konkurrence fordre en klar og enkel kommunikation, der giver kunderne et tydeligt billede af den værdi virksomheden og produktet skaber for kunden.

I GRAMSTRUP+CO hjælper vi vores kunder med både global brandingstrategi og implementering, og med en tilhørende fælles kommunikationsplatform og visuel identitet, der både tager højde for det globale corporate udtryk samtidig med forståelse for de lokale forskelligheder.

Kontakt:

Telefon + 45 2427 8704
[email protected]

GRAMSTRUP+CO APS
Hovvigvej 105
DK - 4500 Nykøbing Sj.

WAYFINDER

 gramstrup_hovvigvej_105_krak_kort_465x234