Del artikel

CLAUS GRAMSTRUP

Telefon: +45 2427 8704
[email protected]

I GRAMSTRUP+CO fungerer jeg som strategisk sparringspartner for vores kunder inden for især:

Forretningsudvikling: Udvikling og formulering af virksomhedens forretningspræmis, så mål og retning giver mening for alle i og udenfor virksomheden.

Design- og brandmanagement: Udvikling af design- og brandingstrategier, design af visuelle identiteter, formulering af guidelines der sikrer designinvesteringen og udvikling af brandingaktiviteter, der er med til at sikrer at kunderne når deres forretningsmæssige mål.

Serviceudvikling: Udvikling af servicekoncepter, der skaber gode oplevelser for vores kunders kunder og differentierer vores kunder fra konkurrenterne.

Jeg har arbejdet med design og branding siden 1976 hvor jeg allerede som typograflærling på designbureau blev kastet ud i at udvikle visuelle identiteter for bureauets kunder. Har siden 1997 haft eget design- og branding bureau og gennem tiden løst opgave for de største danske virksomheder bl.a. Ambu, Carlsberg, Force Technology, FLSmidth, Icopal, Novo Nordisk, A.P. Møller Maersk og Widex. Og så har jeg gennem flere år haft den store fornøjelse at undervise en lang række små og mellemstore virksomheder i samarbejde med Dansk Design Center.

 

TILBAGE TIL PARTNERE

Kontakt:

Telefon + 45 2427 8704
[email protected]

GRAMSTRUP+CO APS
Hovvigvej 105
DK - 4500 Nykøbing Sj.

WAYFINDER

 gramstrup_hovvigvej_105_krak_kort_465x234