CASE

KONTAKT FOR MERE INFORMATION

Claus Gramstrup +45 2427 8704

Del artikel

Dansk Design Center

Design og branding boosts for SMV’ere

 

Dansk Design Center (DDC) er en selvejende institution, der varetager promoveringen af dansk design og danske designkompetencer både i Danmark og international.

Mere end 30 SMV’ere styrker deres forretningsudvikling gennem strategisk DESIGN BOOST

Sammen med DDC har vi udviklet en række udviklingsworkshops, såkaldte DESIGN BOOSTs, for små og mellemstore virksomheder, hvor deltagerne i grupper af 6-8 virksomheder, fik den nødvendige viden om strategisk design, serviceudvikling og optimering af kundeoplevelser, som key drivers til forretningsudvikling og vækst.

Virksomhedsledere og nøglemedarbejdere arbejdede med egne konkrete udfordringer, fik kortlagt sin virksomheds potentiale, og fik skabt mål og retning for virksomhedens udvikling. Deltagerne blev indført i sammenhængen mellem vision, mission, egenopfattelse og omdømme og fik gennem Touch Point Management og Kunderejser tillært sig metoder til at afdække “oplevelses-forskelle” mellem ledelse og medarbejdere og mellem virksomhed og omverden. Gennem kortlægning, kvalificering og prioritering af konkrete indsatser udviklede deltagerne et solidt fundament til deres videre arbejde med at skabe loyalitet, ejerskab, differentiering, effektivisering og ressourcebesparelser og bedre kundeoplevelser.

Mere end 30 virksomheder har gennemført vores DESIGN BOOSTs

 

TILBAGE TIL FORSIDEN

Kontakt:

Telefon + 45 2427 8704
[email protected]

GRAMSTRUP+CO APS
Hovvigvej 105
DK - 4500 Nykøbing Sj.

WAYFINDER

 gramstrup_hovvigvej_105_krak_kort_465x234