gramstrup_ydelser_design_2018_1000x310

Kontakt for mere information

Claus Gramstrup +45 2427 8704

DESIGN

Design er ikke et spørgsmål om smag og behag. Design er at udvikle unikke idéer og koncepter og skabe løsninger på reelle udfordringer. Det kræver at man vurderer designløsningerne på flere parametre end blot smag og behag.  Relevans, appel, egenart, signalstyrke, funktionalitet og konsistens er blot nogle at de parametre som vi hos GRAMSTRUP+CO tager i anvendelse når vi skal levere designløsninger. Vi designer til vores kunder og ikke til os selv. Derfor tager vi altid udgangspunkt i kundens reelle behov og hvad der fungerer på kundens marked. Vores design skal gøre en forretningsmæssig forskel for vores kunder og skabe begejstring hos brugerne.

Vi tilbyder disse services indenfor design:

Design management

Design Management er en tilgang til design – en måde at tænke og styre design på. Ikke kun det fysiske design, som f.eks. den visuelle identitet, papirlinjen, årsrapporten, udstillingsstanden eller produkterne. Men også det immaterielle design, som f.eks. organisationsdesign eller design af nye services. Design Management er strategisk ledelse og skal gribe 360 grader rundt om alle designdiscipliner i en designstrategi. Designstrategien skal forankres dybt i ledelsen som en integreret del af virksomhedens samlede forretningsstrategi og derigennem udleves på tværs af hele organisationen. Det som giver mening og resultat (også på bundlinjen) er når hele organisationen arbejder efter samme vision – også på designfronten.

Hos GRAMSTRUP+CO hjælper vi vores kunder med at udvikle designvisioner og designstrategier, herunder formulering af mål og politikker for anvendelse af design. Gennem årene har vi oparbejdet en solid viden om hvordan designstrategien bliver implementeret, vedligeholdt og udviklet i organisationen og hvordan vores kunder bedst muligt sikrer sin investering i design.

Visuel identitet

En virksomheds visuelle identitet, er en grafisk afspejling virksomhedens samlede værdier, og således med til at brande og positionere virksomheden. Gennem logo, farver, typografi, illustrationer og billed- og formsprog, som faste grundelementer, viser virksomheden hvem den er og hvad den står. Oftest er det ændrede strategier, en fusion, et generationsskifte, eller andre større forandringer, der giver anledning til en revurdering af den visuelle identitet. Men nogle gange har virksomheden blot over årene, næsten umærkeligt, forandret sig og det er blevet tid for et designeftersyn – og dermed en vurdering af behovet for en ny visuel identitet eller blot en justering af den eksisterende.

GRAMSTRUP+CO har udviklet mange visuelle identiteter gennem årene. Både små vækstpotentielle virksomheder og de største danske industrivirksomheder på det globale marked, har benyttet sig af vores mangeårige erfaring, ekspertise og kreativitet inden for feltet.

Kommunikationsdesign

Kommunikationsplatformene inden for ”own media” er mangfoldige; websites, mobile applikationer, brochurer, foldere, annoncer, bøger, udstillinger, skilte, salgspræsentationer, emballager, biler, arbejdstøj. Listen er uendelig. Det kræver viden og erfaring for at kunne rådgive ordentligt om både de tekniske og de designmæssige muligheder, som hvert eneste medie åbner op for. GRAMSTRUP+CO tilbyder design på alle kommunikationsplatforme og når der er behov trækker vi på vores eksterne netværk af dedikerede specialister inden for de enkelte discipliner.

Servicedesign

Service er ikke noget nyt i sig selv, men det at arbejde strategisk med at designe netop de servicetiltag, der giver størst værdi for brugere og kunder, er en forholdsvis ny ting. Det kræver et bredt samspil af kompetencer, forretningsforståelse, menneskelig indsigt og evnen til at se ting fra nye vinkler. GRAMSTRUP+CO udvikler servicetiltag og -koncepter, der støtter op omkring vores kunders produkter, kerneydelser og forretning. Det giver rigtig god mening. Det er nemlig gennem relevante services at vores kunder har, en ofte uudnyttet, mulighed for at differentierer sig fra sine konkurrenter og skabe gode oplevelser for deres kunder og dermed opbygge et godt omdømme.

Kontakt:

Telefon + 45 2427 8704
[email protected]

GRAMSTRUP+CO APS
Hovvigvej 105
DK - 4500 Nykøbing Sj.

WAYFINDER

 gramstrup_hovvigvej_105_krak_kort_465x234