CASE

KONTAKT FOR MERE INFORMATION

Claus Gramstrup +45 2427 8704

Del artikel

FORCE TECHNOLOGY

GLOBAL LANCERING AF ULTRA SONIC EQUIPMENT

 

FORCE Technology er en GTS-virksomhed (Godkendt Teknologisk Service) og har dermed til formål at yde teknologisk service, der styrker erhvervslivets konkurrenceevne. FORCE Technology deltager som samarbejdspartner i en række forsknings-, udviklings- og innovationsprojekter, ligesom virksomheden er matchmaker mellem dansk erhvervsliv og det offentlige vidensystem som helhed.

GRAMSTRUP+CO har hjulpet FORCE Technology med den internationale lancering af P-Scan Stack System – fremtidens ultralydsudstyr til NDT (Non Destructive Testing). P-Scan Stack System blev lanceret  på den årlige NDT konference i Las Vegas i november 2013.

For at sikre en kraftfuld international lancering af P-Scan Stack System, blev der udviklet en hel ny brandingplatform, indeholdende:
– Brand vision
– Brand mission
– Navneudvikling og pay-off
– Unique Selling Propositions
– Kernefortællinger
– Brandingstrategi- og serviceudviklingsstrategi

Når et nyt produkt som P-Scan Stack System skal lanceres på en messe med tusinder af besøgende skal nøglebudskaberne præsenteres effektfuld, hurtigt og effektivt. Den bedste metode var en 2 minutter lang lanceringsfilm, som kørte non-stop på messestanden.

Se filmen her og læs mere om de enkelte lanceringselementer nedenfor.

Navneudvikling

force fase 1-9 exploded_580x380

Udviklingen af en ny navnestrategi for P-Scan System var ikke alene et spørgsmål om af finde på et godt brand name. Også de enkelte elementer i det modulbaserede P-Scan Stack System skulle have nye navne.

Pay-off "Developed for operators by operators"

operators_580x380

Force Technology har involveret virksomhedens egne operatører i udvikling af det nye P-Scan Stack System. Resultatet er second-to-none brugevenlighed. Også i markedsføringsstrategien fokuseres der på brugerorienteringen, udtrykt i pay-off’et: Developed for operators by operators!

Interface design til P-Scan Stack System Software

_MG_6598_a_cg_GUI_580x380

Sammen med Force Technology’s softwareingeniører har GRAMSTRUP+CO udviklet et grafisk brugerinterface, der er intuitivt i anvendelse, både som touch screen og med keyboard/mus og i øvrigt kan opsættes til individuelle kompetenceniveauer hos brugeren.

Markedsføringsmaterialer

website_580x380

Som led i lanceringen udviklede GRAMSTRUP+CO i samarbejde med FORCE Technology Corporate Marketing en lang række marketingmaterialer: Produktwebsite, annoncemateriale, brochurer, lanceringsfilm og messestand, incl. al fotografering og copy writing. Se websitet her

Animationsfilm om SUBSEA NDT

FORCE Technology er en af verdens førende indenfor SUBSEA inspection, hvor der via en fjernstyret ROV (Remotely Operated Vehicle) med komplet scannerudstyr udføres ikke-destruktive tests for offshore-industrien. GRAMSTRUP+CO har i samarbejde med 3D Connection udviklet drejebog og animationsfilm om FORCE Technology’s ekspertise indenfor SUBSEA Inspection.

Kontakt:

Telefon + 45 2427 8704
[email protected]

GRAMSTRUP+CO APS
Hovvigvej 105
DK - 4500 Nykøbing Sj.

WAYFINDER

 gramstrup_hovvigvej_105_krak_kort_465x234