FORRETNINGSUDVIKLING

gramstrup_ydelser_forretningsudvikling_2018_1000x310

Kontakt for mere information

Claus Gramstrup +45 2427 8704

Forretningsudvikling

”Vi hjælper vores kunder med at nå deres forretningsmæssige mål.” Sådan lyder vores mission i GRAMSTRUP+CO. Vi er specialister med hvert vores kompetenceområde, men den disciplin, der samler os på tværs af kompetencer, er netop at hjælpe vores kunder med at udvikle deres forretning.

Gode løsningerne er altid forankret i virksomheden selv. Derfor skaber vi udviklingsforløb, hvor virksomhedens ledelse og medarbejdere ved hjælp af håndgribelige værktøjer inddrages og tager medansvar.  Resultatet er forretningsudvikling med mening, mål og retning.

Vi tilbyder disse services indenfor forretningsudvikling:

ForretningsCheck

Vi har specialiseret os i at hjælpe vores kunder med at ”genopfinde” sig selv. Vi kalder det ForretningsCheck, og i al enkelthed går det ud på at se visioner, strategier, selvopfattelse  og omdømme efter i sømmene: Er det visionen eller blot rutinen, der driver dagligdagen? Er der overensstemmelse mellem det vi siger og det vi gør? Skal vi en hel anden vej, hvis vi vil øge væksten? Alt sammen eksempler på spørgsmål, som bliver besvaret gennem et ForretningsCheck.

Projektudvikling

Virksomheder og organisationer igangsætter nye projekter i en lind strøm. Det kan være CSR programmer, jubilæumsarrangementer, nye medarbejderaktiviteter, uddannelsesprojekter – listen er uendelig. Men ofte ender sådanne projekter langt fra at indfri forventningerne, hvis de overhovedet bliver fuldført. I GRAMSTRUP+CO hjælper vi vores kunder med at sikre en professionel projektudvikling. Vi tester ideerne upfront, lægger tidsplaner og realistiske ressourceallokeringer, sparrer med de involverede projektmedarbejdere og bidrager også gerne i implementeringen, hvor der er brug for det.

Fusionsoptimering

På et tidspunkt vil en virksomhed overveje hvorvidt man skal ekspandere via fusion/opkøb, og man begynder at kigge på hvilke virksomheder, der kunne være interessante og hvilke nye muligheder, der åbner sig ved en fusion. Det er en krævende og stor opgave at fusionere to virksomheder, og fakta er at mere end 60% af fusionerne mislykkes. Det er derfor meget vigtigt at have styr på hele processen. I GRAMSTRUP+CO har vi specialiseret os i at hjælpe vores kunder med at få det optimale ud af en fusion ved i processen at fokusere på:
1. Klarhed: Sikring af det perfekte match ift. fusionspartner
2. Tillid: Klare budskaber og troværdig argumentation overfor alle interessenter
3. Én virksomhed: fælles værdigrundlag og fælles identitet

Kontakt:

Telefon + 45 2427 8704
[email protected]

GRAMSTRUP+CO APS
Hovvigvej 105
DK - 4500 Nykøbing Sj.

WAYFINDER

 gramstrup_hovvigvej_105_krak_kort_465x234