Ydelse_kommunikation_1000x310

KOMMUNIKATION

Sig hvad du gør, og gør hvad du siger! Sådan lyder verdens korteste – og måske bedste kommunikationsstrategi. Pointen er, at alt kommunikerer – og at kommunikation derfor handler lige så meget om hvad du gør, som hvad du siger! Derfor tager al god virksomhedskommunikation også sit udgangspunkt i en klar og ærlig analyse af virksomheden: forretningsideen, mission og vision, målgrupper og ikke mindst omverdens forståelse af virksomheden, dens produkter og dens værdier.

I GRAMSTRUP+CO hjælper vi virksomheder, foreninger og offentlige myndigheder med at organisere deres kommunikation, så den bidrager til at realisere de fastsatte mål.

Vi tilbyder disse services indenfor kommunikation:

Kommunikationsstrategi

Kommunikationsstrategien udstikker virksomhedens kommunikationsmæssige mål og beskriver de midler, processer og handlinger, der sikrer at disse mål realiseres. I GRAMSTRUP+CO har vi mange års erfaring i at udvikle kommunikationsstrategier, der giver resultater, skaber sammenhæng og understøtter virksomhedens forretning.

Copywriting

Gode ideer, produkter og virksomheder fortjener gode tekster. Vi hjælper dig med at fine den rigtige tone og fortælle dine historier så de matcher visionen og taler direkte til dine målgruppers hjerter og hoveder. Peter Birgens og Dan Elloway skriver på henholdsvis dansk og engelsk og arbejder begge på deres modersmål.

Intern kommunikation

En virksomhed er i konstant forandring og ved større forandringer er den interne kommunikation afgørende fordi medarbejderne oftest er dem som er mest skeptiske omkring forandringen. Det afgørende at lederen er klædt på og trænet i at kommunikere  klare budskaber, troværdig argumentation, evnen til at målrette og ”oversætte” hvad forandringen betyder for medarbejderne, er vigtige nøgleord for at gennemføre og kommunikere forandringer.

Kommunikationsplan

En god kommunikationsplan tager både højde for ledelsens målsætninger og medarbejdernes behov og foregår i tæt samarbejde med ledelsen – kommunikationsplanen fungerer som en fælles drejebog for ledelsen, der skal sikre en succesfuld kommunikation i en forandringsproces.

Film

Film er et globalt kommunikationsmiddel, som levendegør dine fortællinger om såvel virksomheden som dens produkter og services. Det er i den rette sammenhæng et stærkt medie både intern til undervisning og dokumentation og til eksterne præsentationer.

Internettets udbredelse og de mange nye medier der er opstået har givet filmmediet et nyt liv: Visuelle fortællinger om virksomheden indgår naturligt i hjemmesiden og fora som Linkedin og Youtube gør det muligt at profilere virksomheden og dens produkter med levende billeder.

Digital kommunikation

I udvikling og implementering af din virksomheds digitale kommunikation tager vi udgangspunkt i både virksomhedens forretningsstrategi og strategier for design, brand, innovation og kommunikation. Vores service dækker udvikling af websites, digitale nyhedsbreve, aktivitet på sociale medier og andre skræddersyede digitale services der sikrer din virksomheds succes.

Reputation management

Et godt omdømme er guld værd. Men det er også en uhyre skrøbelig ting. Alle kender vi til tilfælde, hvor virksomheder, organisationer eller personer får ødelagt deres gode navn og rygte – nærmest fra den ene dag til den anden. I GRAMSTRUP+CO hjælper vi vores kunder med at forstå, forbedre og forsvare deres image.

Kontakt:

Telefon + 45 2427 8704
claus@gramstrup.dk

GRAMSTRUP+CO APS
Hovvigvej 105
DK - 4500 Nykøbing Sj.

WAYFINDER

 gramstrup_hovvigvej_105_krak_kort_465x234