KONTAKT FOR MERE INFORMATION

Claus Gramstrup +45 2427 8704

Del artikel

OKHOLM LIGHTING

CUSTOMIZED FOR GREAT SPACES

 

Okholm Lighting har gennem mange år været kendt som specialister indenfor kirkebelysning.  Men hvad gør man, når man kan så meget andet og vil så meget mere? GRAMSTRUP+CO har hjulpet virksomheden med at redefinere sin forretningsgrundlag – at tænke Okholm Lighting på en hel ny måde.

Okholm Lightings store engagement, evne til at skabe unikke skræddersyede løsninger og afprøve ideer med hurtige moch-ups er virksomhedens største aktiver, ifølge de interviewede arkitekter.

Det blev til den nye brandingplatform: CUSTOMIZED FOR GREAT SPACES

ForretningsCheck og kernefortællinger

OKHOLM_brandstory_580x380

Med udgangspunkt i GRAMSTRUP+CO’s ”Det strategiske landkort” blev Okholm Lightings forretningsgrundlag revurderet. På en række workshops blev alle bolde kastet op i luften. Resultatet blev seks helt nye kernefortællinger, der beskriver Okholms Lightings værdigrundlag, kerneydelser, kundestrategi og markedsfokus.

Kundeanalyse

19_customized_for_great_spaces_580_380

En stor kundeundersøgelse, gennemført som både interviews og online survey, gav nyttig information om Okholm Lightings svage og stærke sider – set med kundernes øjne vel at mærke. Den nye viden blev anvendt til at konkretisere og målrette virksomhedens kerneydelser og til at udvikle nye services og bedre kundeoplevelser.

Branding og servicestrategier

OKHOLM_Strategier_FINAL_28.06.13.pptx

Med udgangspunkt i workshoppens og kundeanalysens konklusioner blev der udviklet en ny branding- og servicestrategi, der konkretiserede og prioriterede de vigtigste indsatsområder i de kommende år.

Kontakt:

Telefon + 45 2427 8704
[email protected]

GRAMSTRUP+CO APS
Hovvigvej 105
DK - 4500 Nykøbing Sj.

WAYFINDER

 gramstrup_hovvigvej_105_krak_kort_465x234