Jeg er specialist i forretningsudvikling, brand management og customer experience management og har udviklet strategier og løsninger til en række af Danmarks største virksomheder og drevet forretningsudviklingsforløb og branding boosts for et utal af små- og mellemstore ejerledede virksomheder. Ofte trækkes jeg ind ind når komplekse problemstillinger skal løses og altid med fokus på at nå virksomhedens målgruppe og brugere optimalt. Jeg arbejder tværorganisatorisk og helhedsorienteret virksomhedsperspektiv og udvikler strategier og indsatsplaner for optimering af virksomhedens produkter, services, systemer og processer, herunder virksomhedens salg gennem relationsnetværk. Jeg har mere end 40 års erhvervserfaring, heraf over 20 år med egen virksomhed og imellem bliver jeg anvendt som gæsteforelæser om forretningsudvikling, brand- og designledelse og visuel identitet samt i optimering af brugeroplevelser på CBS, Syddansk Universitet, Designskolen i Kolding, Cphbusiness mf.

Mine specialer:

Forretningsudvikling

Udvikling og formulering af virksomhedens forretningspræmis, så mål og retning giver mening for alle i og udenfor virksomheden. Optimering eller udvikling af nye produkt- og servicekoncepter, der skaber gode oplevelser for vores kunders kunder, differentierer vores kunder fra konkurrenterne, giver ejerskab og stolthed blandt vores kunders medarbejdere. Optimering af systemer og processer der skaber rentabilitet og effektivisering hos vores kunder.

Branding og design

Udvikling af brandingstrategier, opbygning af relationssalg fysisk og online, design af logoer og visuelle identiteter, formulering af guidelines, der sikrer designinvesteringen og udvikling og implementering af brandingaktiviteter, der er med til at sikre, at mine kunder når deres forretningsmæssige mål.

Bestyrelsesarbejde

Jeg har gennemført CBS Executive Bestyrelsesuddannelse i 2013-2014 og har siddet i følgende bestyrelser og advisory boards indtil marts 2018:

Renbarnemad (bestyrelsesformand siden april 2015)
Producent af økologisk babymad
www.renbarnemad.dk

Job & Råd (advisory board member siden okt. 2014)
Job & Råd hjælper udsatte borgere ind på arbejdsmarkedet og hjælper virksomheder med trivsel og stressforebyggelse.
www.jobraad.dk

HarritSorensen (advisory board member siden nov. 2014)
Prisvindende produktdesignere, der arbejder inden for en bred vifte af brancher, dog med helt unikke kompetencer inden for medical devices, Engineering og lifestyle products.
www.harritsorensen.dk

Complete Vocal Institute (maj 2014 – april 2016) www.completevocalinstitute.com

Bysted DK, datterselskab af svenske ICTA, (jan 2010 – dec 2011) www.bystedffw.dk

 

TILBAGE TIL FORSIDEN

Kontakt:

Telefon + 45 2427 8704
[email protected]

GRAMSTRUP+CO APS
Hovvigvej 105
DK - 4500 Nykøbing Sj.

WAYFINDER

 gramstrup_hovvigvej_105_krak_kort_465x234