Et team af dedikerede specialister

GRAMSTRUP+CO er et netværksbaseret konsulentbureau med tilknyttede dedikerede og specialiserede strategiske partnere. Alle i teamet forstår betydningen af at levere løsninger, der skaber merværdi og resultater vores kunder. Vi sammensætter det team af partnere, der repræsenterer netop de kompetencer, som er påkrævet i den enkelte opgave, for at levere gode og holdbare løsninger – og langvarige kundeforhold.

Birgens Kommunikation er ejet af Peter Birgens, der hos Gramstrup+Co primært fokuserer på følgende tre discipliner:

Kommunikationsstrategi: Hjælpe virksomheder, organisationer og enkeltpersoner med at etablere en kommunikation, der bidrager til at realisere deres fastsatte mål.

Branding: Opbygge, udvikle og fastholde virksomheders og produkters identitet ved hjælp af strategisk planlægning, kommunikation og markedsføring.

Copywriting: Gøre visioner, produkter og løfter levende og troværdige ved at sætte de rigtige ord i den rette rækkefølge.

Peter har studeret nordisk litteratur og sprogvidenskab i seks år, men afbrød studierne i 1987 for at blive direktør og partner i Mannov (1988-2005) og siden Cohn & Wolfe (2005-07). Siden da har han drevet  Birgens Kommunikation.

Gramstrup+Co har samarbejdet med Peter Birgens siden 1997

Kontakt:

Telefon + 45 2427 8704
[email protected]

GRAMSTRUP+CO APS
Hovvigvej 105
DK - 4500 Nykøbing Sj.

WAYFINDER

 gramstrup_hovvigvej_105_krak_kort_465x234